2019-02-18
見幾多人讚呢間海南雞飯,今日lunchtime 專登去試😆店員由落order到上食物都好有禮貌😎而且,唔駛等好耐就有得食啦~雞肉無骨之餘,仲好滑,同埋啖啖肉唔驚俾雞翼位呢啲無野好食的部位。飯方面,揀左油飯,好香但唔會覺得油膩,就如同其他食評所講,飯粒分明,encorable👍👍👍醬汁必揀海南雞汁 (點雞用) 同薑蔥 (撈飯),成件事好好好好好match😍 份量上,女仔夠食嘅,但男仔可能就差啲囉🤔🤔🤔飯餐跟沙律及甜品,沙律夠新鮮,但甜品…個人喜好就一般啦。其實餐牌上寫甜品or小食,但一問之下得甜品,有啲sad。比較可惜係跟餐無野飲,要另外俾錢加,今日揀左素湯,雖然係齋但幾好味、好足料,飲到紫薯(?)味,幾香喎😂店舖唔大間,因此堂食會好逼😥同埋上素湯果陣打瀉左整濕件衫☹☹☹ **見其他食評話豬手飯都唔錯,下次試埋先🤣
**見其他食評話豬手飯都唔錯,下次試埋先🤣