2020-05-17 331 瀏覽
我兩公婆order 左18層海膽杯嗰個套餐,份量好多食唔晒!如果你好鍾意食海膽的話可以去試因為每一樣野都會有海膽裏面包括炒飯雪糕.好唔好食見仁見智.由於我晚上食有八折優惠,連埋加一服務費$1800,其實可以有好多選擇.不過最值得一提嘅係,我同我太太坐係面對着師傅整鐵板燒嗰啲位,諗住欣賞下佢嘅廚藝,點知道係依兩個鐘頭內,我哋淨係見到大師傅同一個做waitress 長頭髮嘅女仔,不停咁喺度講自己個老闆幾咁唔好幾咁刻薄,我估佢哋兩個應該啱啱開始拍拖我見有陣時玩吓手仔又有陣時攬下.非常之不專業.由於佢太唔專心,我見佢煎魚嘅時候煎燶咗,之後要起咗塊魚皮你遮醜.師傅所謂炒嘅海膽炒飯已經炒燶咗俾我哋,不過佢哋唔知.希望老板見到呢一段食評之後可以馬上跟進