2024-03-30
今個復活節🐰Teatop為大家準備左復活蛋驚喜活動❗️✨由3月29日至4月7日期間,Follow同Like 社交平台即可參加免費抽蛋🥚活動❗️獎品分別係7折/8折/9折優惠或復活節朱古力一份😆抽中折扣既仲可以即時使用架😚🧋百香鮮QQ裡面有椰果、珍珠同埋滿滿既百香果,今日天氣好熱☀️一拎上手即刻要飲返啖😂酸酸甜甜勁醒胃🧋日月莓好呢杯既口感好得意,除左有好多士多啤梨🍓仲有茶凍同埋椰果,每一啖都好豐富,order左微糖少冰比Gavin,結果係咁追住飲😂🧋Q凍厚鮮奶茶底可以揀竹香或者108茶王,我揀左比較少見既竹香😌飲落好香,配埋珍珠同埋果凍,每一啖都好爽😋鐘意飲奶類又鐘意有野咬下既可以試下✨@hk.teatop 📍地址: 元朗康樂路8號康樂廣場地下2號鋪 (🚃輕鐵康樂路站,兒童遊樂場/小巴站旁)🕐營業時間:11:30-22:00❗️注意事項:- 僅限門市現場購買,不適用於外送或與其他優惠合併。- 此優惠不可與其他優惠同時使用。- 活動方式如有改動,以門市現場實際公佈為準。- 如有任何爭議,TEATOP香港保留最終決定權,不得異議。#TEATOP #第一味 #登陸香港 #台灣高山 #青茶專賣店 #百年
🧋百香鮮QQ
🧋日月莓好
🧋Q凍厚鮮奶
@hk.teatop
📍地址: 元朗康樂路8號康樂廣場地下2號鋪
(🚃輕鐵康樂路站,兒童遊樂場/小巴站旁)
🕐營業時間:11:30-22:00
❗️注意事項:
- 僅限門市現場購買,不適用於外送或與其他優惠合併。
- 此優惠不可與其他優惠同時使用。
- 活動方式如有改動,以門市現場實際公佈為準。
#TEATOP #第一味 #登陸香港 #台灣高山 #青茶專賣店 #百年製茶工藝 #百年長順 #正港台灣味 #台灣茶王 #復活節 #復活節優惠 #抽蛋活動
#90後媽媽 #香港媽媽 #寶寶日常 #育兒日常 #港媽日常 #香港bb #hkkidsmodel #親子KOL #親子好去處 #親子玩樂 #hkfoodie #香港美食 #元朗區美食 #元朗手搖 #元朗手搖飲品 #美食推介 #美食日記 #hkkol