2022-04-11
中環 ~ Garden Lounge Afternoon Tea Set 經典層架下午茶🧁酒店長斜路同入口都係打卡位,早食完/ 一早黎等入場前都可以影下相先👍🏻係The Murray 1/F 既Garden Lounge, 分左2 個時段1)1445hrs - 1615 hrs 2) 1630hrs - 1800 hrs 所有人服務都非常好❤️我經e-mail查詢及訂位,回覆快,又有禮貌!好有效率!早一日會有電話提醒⏰拎位時reception 職員👨💼至所有侍應 都好有禮貌同有笑容,感覺良好!每人送一個膠口罩套😆每人會有一杯飲品我叫左杯凍Mocha , 唔太甜亦唔會太苦,冰既份量亦適中唔會太多令到杯飲品變淡 每枱有一碟醬,一個士多啤梨醬同clotted cream , 食scone 必備👍🏻Tea set 有3 層第一層有2 款scone , raisin & plain軟硬適中,好味🥴第2 層5 款甜點,其中最鐘意係opera 同Madagascan Vanilla Choux!唔會太甜,入口無好膩既感覺,有cream 係入面,外脆內軟🥰最底層係5 款鹹點,煙三文魚卷,蟹肉三文治
1)1445hrs - 1615 hrs
2) 1630hrs - 1800 hrs
所有人服務都非常好❤️
我經e-mail查詢及訂位,回覆快,又有禮貌!好有效率!
早一日會有電話提醒⏰
每人送一個膠口罩套😆
每人會有一杯飲品
Tea set 有3 層
第一層有2 款scone , raisin & plain
軟硬適中,好味🥴
最底層係5 款鹹點,煙三文魚卷,蟹肉三文治🥪 整體都好味!
開頭一望以為份量小唔夠食
但原來食到第2 層已開始有飽既感覺😆
推介! 可預早係OpenRice 訂有7 折
另外Klook 都有得買!可上網睇睇,優惠d 嫁!