2022-10-01 204 瀏覽
Double cheese burger ($158)超級足料嘅雙層芝士牛肉漢堡,同平時食開連鎖快餐嘅真係好大分別🙈 首先牛嘅quality 好好,食落充滿肉汁,而且會唔會好硬好乾,兩塊牛肉真係超足料😋 另外佢哋啲麵包都好特別,外皮烘脆但內裏好鬆軟🍔加埋芝士、生菜、蕃茄同青瓜,真係超級足料❣️The Gold Standard ($178)極邪惡嘅組合,雙層芝士加牛肉再加煙肉,牛肉同我哋平時食開嘅偏散碎少少,口感豐富得黎超級飽肚🤰🏻煙肉煎得好香脆,另外仲有生菜絲同洋蔥絲增加一啲爽脆嘅口感加埋熱辣辣嘅芝士,感覺好滿足🔥Buffalo wings ($78)有邊個唔鐘意食水牛城雞翼,雞翼keep到香脆而雞肉都保持到鮮嫩🍗食落醬汁夠多,調味亦都少少辣夠惹味,而且加埋sour cream,味道更加豐富,值得一試👍🏻Cheese Fries ($58)Cheese and Fries 真係perfect match,芝士好香濃澎湃,但又唔會整淋啲薯條🍟薯條keep到香脆有薯味,食落味道已經100分💯另外仲有千島醬,點埋就會有啲甜味,另成份薯條食落有咁膩💕Apple Pie Iced($38)第一次
Double cheese burger
Double cheese burger ($158)
The Gold Standard

The Gold Standard ($178)
Buffalo wings

Buffalo wings ($78)
Cheese Fries

Cheese Fries ($58)
Apple Pie Iced

Apple Pie Iced($38)
第一次飲Apple Pie Iced ,一開始以為係蘋果汁啲frd,但原來除咗蘋果茶味仲有肉桂味,味道偏甜都幾特別,仲有兩塊果乾係上面,都有誠意🤣
Arnold palmer

Arnold palmer ($38)
Arnold palmer 分咗兩層嘅檸檬飲品,上層係冰茶下層係檸檬汽水,飲落酸酸甜甜,有少少澀,都幾特別用黎解膩感覺唔錯🍋
Double cheese burger
The Gold Standard