2024-11-07 0 瀏覽
難得平日放假於是約左屋企人去行下又一城🎁,見好耐都冇食過Dan Ryans,心思思又想食。平日有weekday lunch set價錢超值🍽,最平約$100多小小都已經有,仲已經有埋飲品,麵包鬆餅及餐湯或沙律,lunch time時間見全場爆滿好多人幫襯。而我最中意既其實係佢個鬆餅同埋麵包果醬🍞,熱熱地好鬆軟。我地叫左2個lunch set分別係Chicken Quesadilla同埋Chicken Caesar Salad。Chicken Quesadilla🌮雞肉同芝士份量都唔小,芝士溶溶地真係好正🧀。另外Chicken Caesar Salad既菜亦都幾新鮮🥗。我地兩樣share食份量岩岩好