2024-02-29 73 瀏覽
屋企附近開咗個新商場😍 梗係要睇吓裏面有咩好嘢食啦🥰 我就揀咗皇后飯店😎蟹肉牛油果青瓜沙律🥗($148)賣相超精緻🥰 超多蟹肉絲🦀 再配埋香滑嘅牛油果蓉🥑 底下再煎咗青瓜更加清新🌿食落仲有d wasabi 味😍 啱晒我口味❤️焗田螺 ($88)田螺上枱仲熱辣辣👍🏻 下邊墊左口感香滑嘅薯蓉😍 仲食到有薯粒口感🥰 田螺粒裏面仲讓咗啲香草醬😎 Mix埋一齊食口感豐富❤️皇后招牌惹味香燒雞 🐥 ($228)佢哋呢個friend係用咗北非做法😍 仲跟左烤薯🥔 三色椒水同埋洋蔥🧅 面頭仲有Sour cream🥰 雞肉肉質都算嫩滑🥰 上枱嘅時候香噴噴🫶🏻西班牙黑毛豬扒烤菠蘿石榴沙律 🐖($268)豬扒好厚身👍🏻 切開顏色好粉嫩😍 咬落去肉質好軟熟🥰 仲配咗個蒜蓉汁😎 側邊仲跟左香脆嘅薯條同埋菠蘿沙律🥗 正正🫶🏻

蟹肉牛油果青瓜沙律🥗($148)

焗田螺 ($88)

皇后招牌惹味香燒雞 🐥 ($228)

西班牙黑毛豬扒烤菠蘿石榴沙律 🐖($268)
  • 焗田螺