2023-05-05 3300 瀏覽
趁著有朋友外國回港想吃韓燒,因當天放工時間不肯定,找了好多地方都是最多120分鐘,打來金滿洞餐廳,職員態度好好會盡量留俾我地和坐耐D。朋友當天去到邊吃邊等,我收工遲到達但店員好有人情味沒有計時,可能當晚亦都不算太旺。除了一般燒烤肉類,種類都算多,因為不吃牛就夾了羊肉,賣相普通但竟然不羶味道好吃。麻雀雖小樣樣都有 什果沙律 日式前菜 韓式泡菜 壽司供應,熱食有炸物,比較好吃是炸蝦仍然香脆 。甜品比想像之中豐富 有芝麻湯圓 蕃薯糖水更有豆腐花等不同味道配搭。這地方雖然不算好大,但座位非常闊落舒服,好過校長燒肉坐位好迫進出困難。以後朋友來聚舊傾計,黎度係一個好地方,價格適中 @$198+,一定會再來有誠意的餐廳。
2023-05-02
5 分鐘 (堂食)
  • 壽司
  • 羊肉