餐廳: 意蠔屋 (小西灣道)
資訊:

2016-03-22 514 瀏覽
新店開張,很貪心我們點了芝士焗西蘭花,芝士焗蠔,咖哩雞飯,雞肉天使麵,跟羅宋湯,凍檸茶!當晚滿座,等了20分鐘,雖然想過去第二間,新店開張點都試試先.待應招乎入座態度好好,知道我地等得耐,係咁講唔好意思請坐! 首先來個羅宋湯,哇!好啱我口味,正! 然後個天使麵軟硬剛剛好雞肉好香口!再來咖哩雞飯,係甜咖哩太高興了,我唔食辣架跟住西蘭花同蠔都好味!每樣野價錢都好合理,要求不能太過份了! 檸茶好香濃,因為真係未飲過咁濃又唔澀既檸茶,好特別! 好喜歡呢種小店, 迫迫地咁先有小店feel! 好巧合隔離台除左咖哩,其他食物同我一樣,聽到佢地講既說話同我心諗既一樣, 佢地仲話咖哩牛扒夠林,咁我下次可以試啦!地方雖然細,香港地....將就下啦!$60都唔洗就有一個咁樣質素既晚餐,簡直係物超所值!
新店開張,很貪心
雞肉好香口!
再來咖哩雞飯,係甜咖哩太高興了,我唔食辣架
跟住西蘭花同蠔都好味!
,好特別!
好喜歡呢種小店, 迫迫地咁先有小店feel!

題外話/補充資料: 服務真誠,食物用心!
2016-03-12
20 分鐘 (堂食)