2024-07-27
呢間餐廳之前都有食過,感覺唔錯☺️因為價錢唔算太高,而且食物質素都可以,又方便😍今次約埋朋友兩個人食,點左個二人餐😋二人餐$228,有三個set可以揀,我哋揀左set A,有亞之媽炸雞半只、韓國烤牛肉炒粉絲、傳統雜錦紫菜包飯、飲品🤤兩個人食到好飽好滿足🤪亞之媽炸雞🍗炸雞份量都頗多,有幾款口味可以揀,我哋揀咗蜜糖芥末醬😍食落外脆內軟,雞肉夠滑😋韓國烤牛肉炒粉絲粉絲味道唔會炒到好香濃,但系屬於愈食愈惹味,停唔到口🤤傳統雜錦紫菜包飯紫菜包飯都系我好鐘意食嘅韓國料理之一,呢個有10件,都幾飽肚👍而且仲有醬點黎食,愈食愈停唔到口🤤海帶湯/飲品飲品可以揀汽水外,其實仲可以揀海帶湯🤤海帶好多,好好飲📍SUN HARU (威達商業大廈) (旺角)旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下E及F號鋪#韓國 #韓國美食 #外賣 #抵食推介 #人氣美食 #一人便當 #性價比高 #人氣推介 #yummy #foodie #koreanfoods #旺角 #旺角通菜街 #旺角通菜街美食 #女人街美食 #香港探店
亞之媽炸雞🍗
韓國烤牛肉炒粉絲
粉絲味道唔會炒到好香濃,但系屬於愈食愈惹味,停唔到口🤤
傳統雜錦紫菜包飯
海帶湯/飲品
飲品可以揀汽水外,其實仲可以揀海帶湯🤤海帶好多,好好飲
📍SUN HARU (威達商業大廈) (旺角)
旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈地下E及F號鋪