2021-05-13
呢幾年黎間唔時都有幫襯呢間餐廳,開頭質素唔錯,環境風景優美,上一次lunch時段幫襯,野食質素差左好多,以為係忙得濟啦,今日晚餐時段再幫襯,諗住比多次機會佢,點知都係失望到極點。首先,我叫左杯凍檸茶,個茶底勁淡好難飲,茶記都不如。第二,我同男朋友都係叫左西冷牛扒,7成熟,但我果塊同我男朋友果塊差好遠,我果塊食左第一啖已經吐左出黎,韌到咬唔到要夾硬吞!根本全塊都係筋!食到最後我地同其中一個侍應反映,佢話一開始講既話可以換過塊比我地。其實我地有諗過,但驚比人加料所以最尾先講,廢時比人覺得我地想r多塊。第三,其他人服務態度都好好,但個經理比人漫不經心既感覺,落單冇覆單,我地同佢講唔該,佢都冇反應,我知道做餐飲業好攰,但都唔會咁掛?埋單時一句都冇講,幾錢又唔講,多謝又唔講,到底係咩事?仲要收我加一服務費?總之,呢間餐廳唔會再去!亦會叫身邊既人唔好去!
首先,我叫左杯凍檸茶,個茶底勁淡好難飲,茶記都不如。
總之,呢間餐廳唔會再去!亦會叫身邊既人唔好去!