今日我就同爸爸補祝父親節一家3口去左食自助餐啦琴日打去BOOK位果時,,個人講野快到我根本聽到勁辛苦仲快過急口令WOR!好似好急收線好唔耐煩甘我果下已經好唔滿意架啦不過算啦!今日早D去到入位先啦有個應該係最大既經理我地響門口果時佢已經黑口黑面安排我地坐左響門口轉右第1張台甘我地問佢可唔可以轉住卡位啦佢勁差態度甘話唔得WOR, 比4個人坐架甘我坐緊果張唔係4人台黎架-.- 有3人台既咩而家-.-甘算啦由佢啦照坐番啦之後佢無啦啦甘好死問我地轉唔轉去第2度坐原來後尾佢自己要調台加位比其他人不過佢真係全程都黑口黑面,,好難頂後尾同格離台D人傾計,,原來連格離台D人都覺得佢態度差,,黑人憎!!至於野食啦,,以百幾蚊黎講都算係甘啦出左幾輪海鮮比我地排隊去拎,,,有鮑魚,,扇貝,,龍蝦,,羊架等等味道都OKAY既!!不過三文魚方面真係有待改善,,有根既-.- 仲差過吉之島果D,,同埋我中意食薄D,,佢真係切到2CM甘厚,,其他熱食都尚算可以炸野都OKAY,,都好熱,,好快比人拎曬!仲有排骨都幾好味!串燒好好味,,有豬,雞,牛我試左雞同豬!豬比較難咬D雞好好味!配埋沙嗲汁就仲正啦!!但係甜品真係唔得,
今日我就同爸爸補祝父親節
一家3口去左食自助餐
琴日打去BOOK位果時,,
個人講野快到我根本聽到勁辛苦
仲快過急口令WOR!
好似好急收線好唔耐煩甘
甘我坐緊果張唔係4人台黎架-.- 有3人台既咩而家-.-
甘算啦由佢啦照坐番啦
之後佢無啦啦甘好死問我地轉唔轉去第2度坐
原來後尾佢自己要調台加位比其他人
不過佢真係全程都黑口黑面,,好難頂

至於野食啦,,
以百幾蚊黎講都算係甘啦
出左幾輪海鮮比我地排隊去拎,,,
有鮑魚,,扇貝,,龍蝦,,羊架等等
味道都OKAY既!!
不過三文魚方面真係有待改善,,
有根既-.- 仲差過吉之島果D,,
同埋我中意食薄D,,佢真係切到2CM甘厚,,
其他熱食都尚算可以
炸野都OKAY,,都好熱,,好快比人拎曬!
仲有排骨都幾好味!

串燒好好味,,有豬,雞,牛
我試左雞同豬!
豬比較難咬D
雞好好味!
配埋沙嗲汁就仲正啦!!
但係甜品真係唔得,,由其係CAKE呀!
自己整仲好味過佢!!
但係PANCAKE又OKAY幾好味,,
我要左芒果PANCAKE!! D芒果好甜好好味

雪糕就得2個味,士多啤梨同椰子
我當初以為係雲喱拿,,點知原來係我唔中意既椰子
佢應該整番個牌係度話比人知係咩味!
整體黎講以呢個價錢黎講,,食物都算係不過不失啦!!
仲有聽格離台講話東方日報星期5,6就會有COUPON可以每人頭減10蚊
2010-06-24
父親節