2022-07-19
Lunch黎到呢度,由地鐵站行到過嚟已經流晒汗,尤其是係呢啲大熱天時 見到有lunch set又有位就坐低咗,好彩個冷氣都夠凍。Lunch set加少少錢就已經有特飲飲,口味仲有好多,凍朱同梳打入邊仲會細分唔同味道。例如梳打會喺上面加多個燈泡裝住,咁就有兩溝,甜就甜啲,不過勝在夠清涼。Lunch都有All day breakfast揀比較化算。呢款deluxe係最多野既,望落都覺得豐富 炒蛋夠滑,菜同肉比例都好均勻,色彩繽紛意粉有驚喜😮 無諗過菠菜醬可以咁足料, 令到每條意粉變哂墨綠色🤭 扁意粉係醬汁入面仍保留口感, 加埋雞肉蘑菇好creamy🍄-No Boundary Deluxe All Day Breakfast🥐($128)🐥Chicken & Mushroom Linguine w/ Creamed Spinach🍄($98)Iced Oreo Chocolate🍫(+$18)🫐Blueberry & Pineapple Soda🍍(+$18)
Iced Oreo Chocolate🍫(+$18)