2022-06-08
有時經過呢間位於Sogo後面既細細部咖啡車都見唔少人等緊,聽聞晏左小食類仲有機會會賣曬添!今次中午時間黎到都已經有人等緊🫢但小店得兩個位,比較推薦外賣~.Chocolate Latte HKD43朱古力星人當然都係揀左試佢個朱古力🍫朱古力味道算濃郁,加上店員係杯劑左d朱古力醬,更加重朱古力味🙆🏻♀️Ice cookies HKD42@當日口味我揀左黑芝麻、紅絲絨,仲有另一塊係同事既曲奇棉花糖🍪一塊曲奇都大過我個拳頭,以為好似普通曲奇咁幾啖ko到佢啦,點知食到一半已經勁飽😂不過好彩係可以雪住先,第二日再食😝曲奇係軟身偏濕潤,黑芝麻味濃郁,好似塞d黑芝麻入口咁,而紅絲絨中間有d cream cheese好邪惡,但味道係似朱古力既🍫Bagel HKD38貪心既小朋友想試埋bagel,結果買埋藍莓芝士味既bagel🥯Bagel口感煙韌,除左有藍莓醬同果肉之外,裡面仲有少少cream cheese,好似食緊藍莓芝士蛋糕咁🫐呢個食完成個都冇飽濟感所以幾鍾意!.Kremaro 地址 |銅鑼灣景隆街2號地舖
Chocolate Latte HKD43
Ice cookies HKD42@