2022-08-04 87 瀏覽
🍳𝑳𝒊𝒃𝒆𝒓𝒕𝒚 𝑨𝒍𝒍 𝑫𝒂𝒚 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒌𝒇𝒂𝒔𝒕 $128推介!呢個all day breakfast 好豐富,有德國腸、牛角包🥐、黑松露炒蛋🍳、蔬菜薯餅🥦、菇🍄、車里茄🍅、Parma ham 🍖Salad🥗仲有Churros牛角包🥐:本身以為入面系有餡,點知系冇,不過夠脆同酥,建議夾埋菇、炒蛋一齊食咁就冇咁dry啦😉黑松露炒蛋🍳:黑松露味出,炒蛋滑身蔬菜薯餅🥦:系咁多樣最鍾意同最好食😝 蔬菜容mix薯容加cheese,唔會好油Churros:系all day breakfast比較少見,幾正宗的西班牙油炸鬼,不過個人覺得好甜😆菇🍄:入味好香食埋車里茄🍅Parma ham salad🥗就夠哂fresh啦🍵𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆 宇治抹茶鮮奶 $43 茶味同奶味都夠👍🏻🍹𝑩𝒍𝒖𝒆 𝑺𝒌𝒚 $78(Yugurt, Orange, Coconut, Soda, Ice Cream)藍天白雲好靚超吸晴😍 IG able 人氣飲品🍹✨環境舒適,岩哂週未悠閒chill下

黑松露炒蛋🍳:黑松露味出,炒蛋滑身
🍵𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆 宇治抹茶鮮奶 $43
茶味同奶味都夠👍🏻

🍹𝑩𝒍𝒖𝒆 𝑺𝒌𝒚 $78
藍天白雲好靚超吸晴😍 IG able 人氣飲品🍹

✨環境舒適,岩哂週未悠閒chill下