一直喺ig都見到好多好評嘅jenjen 依家開左實體店 仲要喺我屋企附近 冇理由唔試掛😆今日好好彩咁買到件想食好耐嘅抹茶芋泥生乳捲❤⭐抹茶芋泥生乳捲($55)首先蛋糕真係好重手 好足料 芋泥嘅份量超級慷慨😍啱晒我😍抹茶蛋糕好濕潤但不失彈性 有少少抹茶嘅苦澀味 好好味!😆芋泥用上大甲芋頭 帶有天然嘅甜味 好綿密口感好厚 仲有少少芋頭嘅咬感 配埋生乳嘅牛奶香 真係perfect💟💟另外jenjen嘅蛋糕沿用低糖低油嘅配方 啱晒健康嘅朋友😊大家想試記住留意jenjen嘅instagram 因為呢款蛋糕唔係成日有架 同埋最好前一日direct jenjen預留 因為啲蛋糕真係好搶手呀🙈-------價錢:$55評分(10分滿分)賣相:8味道:9性價比:7回頭率:7-------店舖資料:名稱:Jenjen Bakery Love地址: 九龍灣宏開道15號 九龍灣工業中心6樓10室前往方法: 九龍灣站A出口

⭐抹茶芋泥生乳捲($55)

-------
價錢:$55
評分(10分滿分)
賣相:8
名稱:Jenjen Bakery Love
地址: 九龍灣宏開道15號 九龍灣工業中心6樓10室
前往方法: 九龍灣站A出口
2019-06-04
15 分鐘 (堂食)