2024-09-18 258 瀏覽
我也是看了YouTube 介紹而慕名而來的!香港連鎖餐廳多的是,獨立店舖已買少見少,何況非集團背景的小店,-定要支持一下,所以都係千山萬水長途跋涉到來幫襯,可能今日係公假,就算係三點時段,都人頭湧湧,-位難求! 好在角落卡座有人剛離座,所以啱啱好,唔駛等!真心菜單款式多,價錢算係咁,由於第一次試,所以點了最貼地但又唔係間間茶記有嘅叉燒湯意加煎雙蛋配多士,飯腳叫咗炸豬扒麵。真心食物算好食,豬扒麵有兩件豬扒,算係多,而且豬扒味道唔錯,其實係煎豬扒非炸豬扒,公仔麵煮得剛好。叉燒意粉中的叉燒唔算柴,意粉湯底亦不求其,加上杯齋鴛鴦,飲得出茶味!整體算出色!如果我住係附近,我應該都會係常客。
如果我住係附近,我應該都會係常客。
2024-09-18
$39.5 (午餐)