2022-06-20 26 瀏覽
老友推介呢間餐廳,話食過會回頭,咁又試下啦。晌彌敦道既一幢大廈二樓,行過就會見到招牌,好易搵。.上到二樓一出𨋢就到,地方都幾大,坐得舒服。店員安排我地坐左窗邊位,好好呀。.Menu 好多選擇,基本上咩類型都有呀。意粉、Risotto、Burger、All day breakfast、沙律、牛扒同魚扒都有。剩係dinner set 都有十幾款,仲有二人餐,不過我地就揀左兩個dinner set 再加個墨汁pasta。.Dinner set 有包餐湯同塊蒜蓉包,蒜蓉包又幾好食。.燒雞肉凱撒沙律 HKD128雞肉幾嫩,沙律菜新鮮。芝士牛肉漢堡配沙律及薯條 HKD158覺得呢個好有誠意,包有焗返脆身,漢堡一切開就勁多肉汁,好juicy !!! 仲有個醬酸酸甜甜,好食。薯條係幼身既,好岩送酒。.墨魚汁大蝦意粉 HKD好鐘意食墨魚汁呀,佢仲有兩隻大蝦,蝦都新鮮呀。.餐廳仲有啤酒同wineHoegaarden 跟餐大杯都係加$54🥰 抗拒唔倒。真心,呢間係有質素既,而且d staff 都好nice! 環境不錯,地點又方便,果然老友話會回頭。我地今次都好enjoy 🥳

Dinner set 有包餐湯同塊蒜蓉包,蒜蓉包又幾好食。

燒雞肉凱撒沙律 HKD128
雞肉幾嫩,沙律菜新鮮。

芝士牛肉漢堡配沙律及薯條 HKD158

墨魚汁大蝦意粉 HKD
好鐘意食墨魚汁呀,佢仲有兩隻大蝦,蝦都新鮮呀。

餐廳仲有啤酒同wine
Hoegaarden 跟餐大杯都係加$54🥰 抗拒唔倒。

2022-06-19