2021-01-12 86 瀏覽
餐廳有室內同少量室外坐位, 一入門就見到有個bar枱既沖飲品位置, 放左咖啡機同酒, 相信都係日啡夜酒既概念😉果日中午去, 唔怕曬既朋友仔都可以試下坐出面俯瞰鬧市街景進食🌆🙊見openrice有個堂食滿$200既8折優惠, 所以就試一試😂餐廳有提供cafe西式食物同埋日式定食, 今次我就試左定食🙂🍴ᴍᴀɪɴ· 澳洲M4和牛胸腹定食 $168 ﹟個定食賣相睇落相當豐富🤗有前菜小食、薯蓉沙律、主食同甜品😛小食比較特別既係佢個獅子狗, 咬落去係有脹爆芝士餡既感覺🤣主食就中規中矩, 個牛無相像中咁驚喜, 食落感覺欠缺左d牛香同埋口感再嫩啲會更好😄而個甜品就係比較偏甜少少既條狀透明啫喱同少量提子🍇▫🍴ᴍᴀɪɴ· 日式鰻魚丼 $168 ﹟依個定食有成2大條鰻魚🐟底下仲有啲雞蛋絲🐣份料就夠曬足, 但鰻魚既質感個人食落感覺一般, 層皮比較厚身同韌🙈但個飯係我鐘意既軟熟質感☺️有咁多前菜再加埋飲品, 飽到食唔曬啲飯😂▫️🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte 套餐轉配加$23﹟抹茶味超級濃烈, 濃到唔太飲到奶味同甜味🤩凍飲都可以做到咁濃, 抹茶控應該會好滿足🙊️️▫️🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hot Hojic

🍴ᴍᴀɪɴ· 澳洲M4和牛胸腹定食 $168

🍴ᴍᴀɪɴ· 日式鰻魚丼 $168
▫️
️️▫️
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hot Hojicha Latte 套餐轉配$20
﹟焙茶依杯飲落味道都夠出, 但飲飲下會飲到比較多粉末, 口感差dd🙈