2015-09-14 268 瀏覽
兩個女仔行完街食完飯既下場當然係食甜品啦~joyful dessert係我係旺角既首選!一黎食物正二黎賣相靚可以呃like~今次唔再叫笆非啦試下d新野賣相100分^^面個塊係白朱古力,裝飾同食都一流,中間有球雪糕,質感幼滑唔係普通貨色,下面有d脆脆同nuts可以同奶凍一齊食増加口感,而奶凍係勁creamy,口感好飽滿,牛奶味當然亦都好豐富啦食到底發現超多呍呢拿籽!比出面既多,難怪味道咁豐富啦即叫即整,黎到熱辣辣,切開流心,半溶熱辣辣既口感伴埋凍冰冰既雪糕超開心呀!!而且朱古力濃之餘亦偏甜,雖然雪糕可以中和番,但嗜甜人士大愛呀^^埋單$104,甜品賣相都咁靚環境自然都唔使講啦~都幾多客所以侍應都幾忙,但忙得黎都keep到d service抵讚,我地食完再傾左陣計都無趕我地走,食物水準環境服務都比足哂你
3.6牛乳奶凍
食到底發現超多呍呢拿籽!比出面既多,難怪味道咁豐富啦
心太軟

10 分鐘 (堂食)
$56 (宵夜)
3.6牛乳奶凍
心太軟