2011-12-11 4 瀏覽
又來吃了~~~跟舊同事們的聚餐, 悠閒的平日, 訂了位一早入座!!! 未試過尖沙咀這間, 比MK的好像大少少, 特色椅也多一點!!! 三人也叫了不少東東...湯是羅宋湯, 幾足料, 有少少辣味, 幾似樣!!!這個一定會叫的, 大大份很足, 看到已很想吃, 但這之沒有上兩次在MK吃的那麼淋, 但都是很好味的!!! 必試之選...裡面有三文魚, 蔬菜類等, 做頭盤小食幾開胃~~~~三文魚都幾新鮮!!!近來都鍾意吃卡邦尼意粉, 這個主打推介, 當然好味, 尤其是多汁, 意粉又唔會太淋, 還有蠻多香口的煙肉, YUMMY!!!因為我喜歡吃三文魚, 但又唔常吃生的, 所以叫了這個~~~其實料很足, 芝士又夠香, 但兩份魚都焗得比較乾, 但有其他海鮮及雜菇補返, 料真是很多樣化啊, 都幾好味, 但很FULL, 哈哈!!!又是開心的一餐, 又是環境食物取勝, 服務繼續要改善, 很少侍應, 連叫野同埋單都找了很久, 有次仲要主動走全場找他們!!!>.<
三人也叫了不少東東...
雜菜湯
湯是羅宋湯, 幾足料, 有少少辣味, 幾似樣!!!
豬仔骨
芒果三文魚紙米卷