2013-06-29
當時呢間CAFÉ未執,其實係尖咀一個好好的落腳點,又近MTR STATION~雖然食物質素真係唔講得好好,不過難得環境OK,又可以同朋友聚下,我們吃LUNCH之後去影相~由LUNCH時間坐到TEA SET~先點左2客LUNCH SET先~香辣蒜粒蜆肉墨魚仔炒意粉 $37真係辣辣地,但我都接受到,反而蒜味唔算好重~墨魚仔就食落口無乜味可言~哈哈~但個賣相係OK O既~意粉食落口有少少油膩感~~XO海皇醬海鮮炒飯 $38XO醬味都幾香~炒飯D顏色都炒得幾均勻~份量又很多~有不少雜菜作點綴,海鮮份量唔算多,有尤魚圈,帶子,蝦~玩左陣UNO~咁就ORDER個甜品先~心太軟 $35 TEA SET~其實真係幾鬼甜~~中間D流心朱古力真係太甜了……個雪糕球就幾大個~幾香椰子味,食過呢次心太軟就有D怕怕咁甜O既甜品……得個樣….麻麻地~
香辣蒜粒蜆肉墨魚仔炒意粉 $37
XO海皇醬海鮮炒飯 $38