2023-12-21 728 瀏覽
🍢今次去咗間餐廳,正所謂肉食愛好者嘅天堂!一入到去,氣氛熱鬧得黎舒適得嚟。首先,佢哋嘅黑毛和牛,簡直係牛肉中嘅鑽石!切得薄薄嘅牛肉片,一放上燒熱嘅鐵板,就畫出一幅崩張張嘅油花。我啱啱食咗一口,脂香入口即化,呢個滋味真係咩都換唔到!🥦蔬菜選擇一啲都唔遜色,品質新鮮,份量打得,完美啦!用來拌碟壽喜燒汁,邊個味道,涮邊個滋味,正到爆炸,每個細節都照顧到位!火紅紅嘅蕃茄壽喜燒鍋呢,就又係另一回事。蕃茄湯底一哲入口,清甜夠郁,再啖啖肉,簡直係雙倍滿足!加上,自助區仲有意想不到嘅小食選擇,我就最記得個雪糕,冷冻得啱啱好,吃完飯後一個小甜品,全日嘅疲慮都消失晒!店家服務態度又好,成個食飯過程,享受得好似皇帝咁😋。如果你同我一樣嘅肉愛好者,呢度絕對係你嘅勝地!总之,今次嘅用餐體驗,我係百分百滿足,保證再战!🍲