2021-02-24
次次walkin都食唔到😩但好好彩就到時間又卜到位☺️大滿足!$228三重芝士吉列豚肉🧀🐷超多芝士🤤🤤豬肉一層層肉片捲埋夠哂厚肉☺️好香豚肉味😋配菜有柚子汁椰菜絲非常開胃😋醬料有蛋黃醬同酸燒汁🤤沾上醬料食又係另一番風味😋但個人覺得就咁食已經好夠味😚$168鰻魚天婦羅🍤鰻魚新鮮炸起熱辣辣😍炸粉唔多,食得出係輕輕沾上生粉就炸🤤鰻魚肉稔,又夠厚切,唔會爛肉👍🏻👍🏻分量又多👍🏻鰻魚本身有用燒汁燒過,唔點天婦羅汁都超鮮鰻魚味🤤🤤出色!💯$188申子卷🍥見到呢款卷物同店名一樣就想知係乜野卷😂原來係三式刺身(三文魚、吞拿魚、油甘魚 )舖面,刺身上放上魚子醬🤤包入脆脆魚皮😋有驚喜喎!但三文魚反而唔及挪威三文魚卷的刺身新鮮🤤$98挪威三文魚洋蔥卷🧅兩塊三文魚刺身包住生洋蔥🧅椰菜🤤表面灑上蟹籽🤤卷下面仲加埋柚子汁🤤成件事係非常非常之清新☺️☺️☺️☺️總括而言,呢間良心居酒屋非常高質👍🏻價錢睇落貴少少,但分量真係非常多🤤🤤環境又適合傾計聚會👯♂️職員勤力加水,一定會再去!😁
$228三重芝士吉列豚肉🧀🐷
$168鰻魚天婦羅🍤