2017-01-14 749 瀏覽
之前一直係朋友dfacebook見到成日都有人食呢間野 , 又話有幾好食幾好食 , 見到d相又真係好吸引,好似好好味咁 , 一直都想試 , 但查完地址即刻打消左念頭 , 因為係荃灣,元朗,大埔果d地方 , 對於我呢d香港人好遠呀 , 但最近它們竟然在筲箕灣東大街開左分店, 咁梗係要拜訪一下啦 , 它們有堂食同外賣 , 可能我去到已經係兩點幾過左食飯時間, 所以人比較小 , 它們選擇都多 , 有飯,意粉,小食,炒公仔麵,甜品等等, 仲有set lunch(好似大約五十蚊左右) , 不過就冇下午茶set , 我當然選擇左最出名的炸脾啦我係買外買 , 返到屋企都不會油淋淋 , 外皮係好似吉烈豬扒果d皮咁, 應該是沾了一層粉才炸 , 個皮好香好脆 , d肉唔乾又入味
2017-01-11
15 分鐘 (堂食)
  • 炸脾