2024-01-09 78 瀏覽
由佢一開鋪就好想想去試,因為每次經過都總係會有陣陣香味,時為咖啡香,又或意粉香,仿佛用盡唔同「手段」引誘途人,不過可惜我係last minute fighter,所以每次都急急腳走過番工今日終於都「的」起心肝一會佢啦!今次叫咗芝士蕃茄香草雞肉意識包同意式泡沫咖啡,本身一個包要$47,真係有D貴,不過加$6有cappuccino飲,成件事就唔同講法啦! 個包真係幾足料! 睇相就知道佢個雞扒都幾大件,同M記比真係差得遠XD無過多既調味,食落唔會好漏,反而有蕃茄同芝士襯托下成件事變得好fresh~至於cappuccino算易入口,咖啡味唔算特別重,唔會太苦或酸,係適合大眾既口味順帶一提佢地只有外賣咋,想坐低食可能要買完行去海旁食啦!
今日終於都「的」起心肝一會佢啦!

順帶一提佢地只有外賣咋,想坐低食可能要買完行去海旁食啦!
2023-12-30
5 分鐘 (外賣自取)
$50 (早餐)