2023-05-01
趁住兩個哥哥連放3日假,今日就遺棄爸爸同妹妹🤓同佢地出去葵芳新都會個公園🛝挽,然後再一齊撐枱腳😎我地揀左同公園同層既 @thesaltedpighk 🐷店內坐位都十分闊落👍🏽又有得order 兒童餐👏🏽另外,一入座侍應就會提供顏色筆🖍️同埋填色紙📝比小朋友,超級加分💯咁樣媽媽就可以安心點餐啦😻🐷(兒童餐)迷你牛肉漢堡🍔(配薯條+蔬菜+蘋果汁/燈汁+雪糕一球)有兩件迷你漢堡,岩岩好一人一件😆個包好軟熟,牛肉味非常濃郁,再配埋熱辣辣嘅脆薯條🍟兩兄弟一邊食一邊大讚好味🤣好快就KO左成個餐🐷慢煮醬燒豬肋骨 🌶️(配薯條+粟米+椰菜沙律)肉質超級軟腍,好易切開,醬汁既量都好充足,帶好輕微🤏🏽既辣味,非常惹味😋兩個哥哥就食唔到啦🫢不過,可以食椰菜沙律酸酸甜甜,又清新開胃🐷西班牙海鮮飯🍚超大份🤩飯既濕度岩岩好,粒粒都入晒海鮮味🦑配料亦無敷衍我哋,有好多款,有蝦、蜆、青口、魚柳、魷魚、雞肉等..👏🏽👏🏽口感加埋都幾豐富🎉The Salted Pig 🐷於5月13-14日(母親節前夕及母親節當日)為各位辛勞的母親們都準備了小禮物💝,凡是追蹤@shorehospitalityhk @thesaltedpig
🐷(兒童餐)迷你牛肉漢堡🍔
(配薯條+蔬菜+蘋果汁/燈汁+雪糕一球)
🐷慢煮醬燒豬肋骨 🌶️
(配薯條+粟米+椰菜沙律)
🐷西班牙海鮮飯🍚
🎉The Salted Pig 🐷於5月13-14日(母親節前夕及母親節當日)為各位辛勞的母親們都準備了小禮物💝,凡是追蹤@shorehospitalityhk @thesaltedpighk 的堂食食客即可獲得母親節小禮物乙份😜 快啲來黎The Salted Pig 慶祝母親節啦!
🍽️The Salted Pig 🐷
📍沙田沙田正街18號新城市廣場一期7樓702號舖