2021-02-26
朋友介紹話唔錯,放假得閒去食個飯,點知又真係唔錯,有驚喜!餐廳叫musicbox,上到去真係有個dj打碟位,幾過癮,但最緊要都係野食質素。🍴凱撒沙律沙律菜新鮮爽脆,醬汁都夠,做前菜唔錯。西餐唔夠菜,有碟沙律補充下纖維。🍴炸魚手指最近成日都叫呢樣野,起初擔心係冰鮮個種炸魚手指,食落又出奇好食!鐘意配埋嘅酸椰菜絲同旁邊既他他醬,他他醬偏酸,好夾炸物!薯條都係有調味個種,唔點醬食都完全OK!🍴carbonara 醬汁質地偏杰,係我比較鐘意個種,唔會落太多忌廉變稀了了嘅忌廉意粉,食落口感好rich。重點!好夠熱!熱辣辣好加分。🍴rib eye本身無特別期望,點知好有驚喜,牛味濃,生熟程度剛剛好,切開十分粉嫩,一啲都唔會難咬!睇相又想食多次🤤最後叫多兩杯mocktail!超滿足💕我諗餐廳係新開?老闆勁有心,會問下野食質素點,好nice咁介紹餐點。雖然當日無乜music元素,但成餐飯都食得好開心。後尾見到原來晚市仲有折,可以encore🤤🤤
🍴凱撒沙律
🍴炸魚手指