2016-06-19 207 瀏覽
上完韓文班,就同朋友黎試下呢間「韓式甜品」👀係門口見到店內都頗多人,所以係等位期間就係門口望下佢啲餐牌~嘩嘩~簡直五花八門🙈勁多選擇!天氣咁熱,我地當然要試下佢個牛奶冰啦😁仲揀左朋友至愛既蜜瓜味添呀!牛奶冰入口有好濃既奶味,加埋煉奶增加了甜度。而蜜瓜入口都十分清甜、爽口✌🏼️呢度唔止甜品咁簡單,仲有咸野食架😆所以係度可以食完咸野既小食,再食甜品,咁就唔做行兩個地方了~炸醬麵-麵入口煙韌,而青瓜、蘿蔔入口爽脆,韓國魚糕配埋個麵豉醬同配菜味道濃而不膩!而份量唔算多,好岩細食既人😝繼續韓式炸雞朝流,所以見到餐牌有就緊係要點啦👀炸雞入口偏重口味,有啲咸⋯而bbq醬味道偏辣⋯🔥但炸雞呢家野用手食係方便過用叉食⋯如果餐廳有埋濕紙巾就更好了!😎三樣野加埋$162。都算okay😁
上完韓文班,就同朋友黎試下呢間「韓式甜品」👀
嘩嘩~簡直五花八門🙈勁多選擇!
蜜瓜雪奶

炸醬麵
炸雞鎚
繼續韓式炸雞朝流,所以見到餐牌有就緊係要點啦👀
炸雞入口偏重口味,有啲咸⋯而bbq醬味道偏辣⋯🔥
三樣野加埋$162。都算okay😁
蜜瓜雪奶