2021-10-12 56 瀏覽
一個極度憤怒嘅Blue Monday💔⚡️🌧實在要自己一個出去平靜一下 調整下自己嘅心情 唔好比工作嘅不滿同埋人類嘅賤格無恥影響一切 行吓行吓 就行咗去宇宙聚窄嘅耀華街😂發現一間小型cafe☕晏晝2:30🕝只有一枱客 一定夠寧靜🥰而且cafe環境用全綠色打造💚為整條又窄又多車又多工程嘅耀華街點綴一下🍵Matcha Latte $50襯返佢綠色嘅環境 就嗌杯matcha latte💚唔….呢排遇着嘅全部都係好surprise嘅拉花🦢今次就到天鵝🦢😍見到杯嘢飲即刻令到我唔憤怒 仲好開心🥳唔知佢用邊隻抹茶粉 但味道好濃郁🥰但覺得奶嘅比例可以少一點點 咁抹茶就更濃😌🥚Egg Benedict $88🥑同出面唔同嘅係佢用咗酸種麵包做個base🍞會比較有咬口 上面就有煙三文魚🍣煙肉🥓牛油果🥑同埋蛋🥚另外再有酸酸地嘅黑醋作調味 一啖咬齊晒所有料 絕對比起食一個pasta更豐富😋下次可以再來了🥰

🍵Matcha Latte $50

Matcha  Latte