2022-01-04
做冬之夜, 梗係要對自己好啲,呢間小店開業幾個月,成日都想去試, 做冬夜的起心肝去試, 講明係"燒吧", 留意開放時間💥💥 ⏰下午6:00 ~ 凌晨2:00 💥💥 ☎️電話訂座我是早一日電話預約,去到感覺裝修舒服,有Warm既感覺,傾計一流店員送上餐牌, 選擇困難症發作, 店員 耐心介紹店舖推介,先點了飲品小店送的餐前小食( 很貼心)最後點了是日推介: 蝦醬雞中翼$58感想💝: 賣相一流,果然冇介紹錯, 估佢唔到蝦醬個味咁夾, 佢係單骨雞翼,我鐘意,呢個正! 黑松露芝士薯條$58🍟感想💝: 呢個都係皇牌,要趁熱食,如果芝士凍咗冇咁好食,好足料, 超級多芝士孜然蒜燒茄子🍆$58感想💝: 呢個燒茄子必食, 唔太油食到孜然嘅味道, 面頭嗰啲木魚絲帶出另外一種口感,有別於一般燒茄子! 一定會encore 串燒類: 🍢厚切五花腩 $48 (食到係靚貨,燒烤技巧出色,店內沒有油煙味)🍢鹽燒白鱔$68( 食得出係新鮮白鱔,有鮮味😋)🍢燒吧墨魚棒$48(估佢唔到都幾玩味)小貝柱黑松露炒飯$128感想💝: 對炒飯感覺麻麻地的我, 另眼相看 ,呢個炒飯不得了, 賣相吸引, 超級足料 ,總之好好味😋😋😋總結💢
💥💥 ⏰下午6:00 ~ 凌晨2:00 💥💥
☎️電話訂座
店員送上餐牌, 選擇困難症發作, 店員 耐心介紹店舖推介,
先點了飲品
小店送的餐前小食( 很貼心)
最後點了
是日推介: 蝦醬雞中翼$58
黑松露芝士薯條$58🍟
孜然蒜燒茄子🍆$58
串燒類:
🍢厚切五花腩 $48
(食到係靚貨,燒烤技巧出色,店內沒有油煙味)
🍢鹽燒白鱔$68
( 食得出係新鮮白鱔,有鮮味😋)
🍢燒吧墨魚棒$48
(估佢唔到都幾玩味)
小貝柱黑松露炒飯$128
總結💢: 香港而家仲有咁有心💟同熱誠嘅年青人, 一定要大力支持,會再去試其他美食!