2025-01-26
感覺置身於哈利波特嘅場景入邊,同慶祝朋友生日或者情侶紀念日,環境靚,勁多打卡位,重點係set lunch唔貴,咁嘅package 性價比極高!如果你地係慶祝生日或者紀念日,餐廳仲會用即影即有相機,幫你地影相 ,留住最美嘅呢刻❤️———————————🥐 Silver Sillago Fish & Crab Meat沙錐魚嘅味道清淡鮮美,肉質細嫩,口感滑順;而蟹肉則鮮甜多汁,質地柔軟。兩者嘅結合,既有海鮮嘅鮮味,又帶來豐富的口感,令人回味無窮。🥐 Lobster Bisque (+$58)味道濃郁鮮甜,帶有濃厚嘅海鮮香氣,質感絲滑柔順,喝起嚟非常滑潤,再加埋酥皮,成個感覺完全提升咗另外一個層次!🥐 52-degree Sous Vide French White Cod Fish鱈魚嘅味道清淡鮮美,質感極為嫩滑。🥐 Traditional Roasted USDA Prime Beef牛肉嘅味道濃郁肉香,油花分佈均勻,質感嫩滑多汁,完全唔會乾柴。🥐 Dessert of the day 芒果好鮮甜,一啲都唔酸
———————————
鱈魚嘅味道清淡鮮美,質感極為嫩滑。
芒果好鮮甜,一啲都唔酸