為食龍強勢回歸‼️佢銅鑼灣店執嘅時候仲好傷心😢點知原來喺中環SOHO呢度開兩層( ᵒ̴̶̷̥́ _ᵒ̴̶̷̣̥̀ )睇相已經好想去 記得要book位啊好full㗎😼食物都唔係貴左好多 同區比更加係幾抵食💁🏻‍♀️🤤望住靚裝修食好嘢 心情都好好💛💛🦖腐皮壽司:❣️辣味三文魚 $30❣️明太子三文魚$30❣️柚子左口魚$32❣️黑松露帶子$33❣️牛油蒜香赤蝦 $32❣️蔥吞拿魚拖羅蓉$30呢度最出名係腐皮壽司 千祈唔好用食壽司嘅份量嗌😂🍣因為每件都好大份 腐皮好似個袋仔咁包住壽司😆腐皮有少少甜味 選擇有超多‼️海膽 炸豬扒 蟹膏都有 不過我就食咗common嘅🥳配料好似要滿瀉一樣🙆🏻‍♀️ 印象最深係左口魚 燒過釋放油脂🐟 三文魚都幾肥美 最穩陣🍣而吞拿魚蓉 竟然加埋吞拿魚粒 豐富des ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و❣️避風塘單骨雞翼$69熱辣辣好脆 炸蒜夠豐富 份量有四至五隻🐓🐓真係正合我意 我連渣都食埋( ˙༥˙ )❣️鹽燒三文魚鰭$64超級有驚喜‼️💛 本身朋友怕食魚挑骨麻煩🐟點知呢一份完全冇骨呀‧⁺◟︎( ᵒ̴̶̷̥́ ·̫ ᵒ̴̶̷̣̥̀ ) 仲要係多油脂嘅位 又焗到超級脆 皮好似薯片咁😚配上檸檬黑椒同 mayonnaise 感動左😢❣️奶蓋白玉烏龍$59見每台都
為食龍強勢回歸‼️佢銅鑼灣店執嘅時候仲好傷心😢

海膽 炸豬扒 蟹膏都有 不過我就食咗common嘅🥳
腐皮壽司

❣️避風塘單骨雞翼$69
熱辣辣好脆 炸蒜夠豐富 份量有四至五隻🐓🐓
真係正合我意 我連渣都食埋( ˙༥˙ )
避風塘單骨雞翼

❣️鹽燒三文魚鰭$64
超級有驚喜‼️💛 本身朋友怕食魚挑骨麻煩🐟
仲要係多油脂嘅位 又焗到超級脆 皮好似薯片咁😚
配上檸檬黑椒同 mayonnaise 感動左😢
鹽燒三文魚鰭

❣️奶蓋白玉烏龍$59
見每台都好似有嗌💁🏻‍♀️質素真係唔錯喎 分分鐘好過茶飲店🥸
最鍾意三粒白玉團子🍡 煙韌控要試下😚
幾有層次可以飲到烏龍 +奶蓋 +消化餅碎¨̮♡︎