2023-11-09 767 瀏覽
西班牙蔬菜燉飯同想像中嘅份量一樣 🤩 唔使講梗係 #相機食先 🤣份量勁足,總之就每口都是滿足。粟米同冬甩🍩也算是中規中矩!私心地一定係推介佢地朱古力棉花糖,提早食甜品,好SWEET啊~另外,自助BAR都有蕃茄仔呢D蔬果可以選擇 香辣蒜橄欖油大蝦長通粉,這個意粉煮到掛汁,口感煙韌,味道濃郁可口。自助bar 企理,分門別類,而且成間偏內外裝修同嗰menu都見到呢款賞心悅目嘅藍精靈色 非常有西班牙藍葡萄酒嗰隻色嘅味道!儘管很忙,但是服務還是很棒的,呢度環境大之餘,體驗真係一流。我們的第一次體驗是最高品質的正宗西班牙美食,那麼一瞬間,集視覺與味覺於一身,我感覺自己置身西班牙。