2019-06-21
今年生日嘅時候去咗食呢間餐廳,有幾次行過都想食,試完發覺價錢合理,而且食物質素有驚喜!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍1️⃣燒澳洲羊冧扒 配芝士焗通心粉 $198 🌟🌟🌟🌟🌟🌟(6/5)呢個羊扒真係 好。好。食!!!我諗我咁大個女都未食過咁好食嘅羊扒,真係冇誇張!個羊好嫩,要咗medium,好嫩滑但冇血水,而且一啲騷味都冇,亦都唔會膩🤩🤩🤩同埋因爲係rump steak,姐係近pat pat嘅肉,所以相對羊架嚟講係冇咁油同冇咁膩,食多幾件都仲得😋個扒跟埋薄荷醬,不過唔蘸都已經好好食,建議食到覺得悶悶地可以試下😙有幾個配菜可以揀,我就揀咗mac n cheese,好多芝士好香好邪惡,仲有邪惡拉芝😝😝😝2️⃣蕃茄牛尾蜆殼粉 $118 🌟🌟🌟🌟🌟(5/5)又係好出色❣️個汁好香好稠,黐哂喺啲粉度,仲要好闊佬咁俾咗好多一舊舊嘅牛肉粒,而唔係肉醬嗰種😎啲牛肉粒好有𡁻頭,有少少筋位,爽爽地咁幾好食🤪同埋啲蜆殻粉煮得啱啱好,唔會過硬或過軟,有啲咬口咁,配埋個牛尾汁,一個字:正!可能我讚成咁好誇張,但係呢間真係好好食,性價比又高嘅餐廳‼️絕對係我近期嘅No.🥇西餐,之後我帶咗爸爸媽媽去,佢地都大讚!⚠️順帶一提:餐廳有一個
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
2️⃣蕃茄牛尾蜆殼粉 $118 🌟🌟🌟🌟🌟(5/5)
⚠️順帶一提:餐廳有一個mini bar加投映機播Now足球,啱哂成班friend去睇波⚽️