2015-02-13 2743 瀏覽
成日聽同事話附近有間叫wild Grass 既餐廳啲野幾好食,仲要啲野係organic添,所以早一日就Book 定位決定試一試 .當日全場就只得我同我同事一行兩人,好好可以靜靜地咁傾下計 而且環境都好好 由於lunch time 時間有限 我地好快就叫左野食 前菜我地選擇左 Mushroom Soup 同 Warm Pear Green Salad.Mushroom Soup 好香好濃仲好滑添 ..鐘意菇既朋友一定要試 另外個Salad 啲用料夠晒新鮮 ..好味..主菜我地叫左三文魚同Beef Rump ,開頭一見到果下以為咁細份會唔夠飽,點知食完先知輕視左三文魚好香好潄 加埋佢個Sauces 岩岩中和番,而另外個Beef Rump 熟度應該係medium肉身咬落去好Juices,加埋佢個Sauces ,真系冇得頂甜品我地兩個都點左Chocolate Mousses Cake啲甜品整得好靚呀,重要係都好好食, 待應好主動Service (開門,倒水,介紹餐牌等等),值得再食過!!!另外發生有個小插曲,當我地食完前菜等緊主菜時,突然聽到有個自稱老闆既老外好大聲咁鬧人由於餐廳靜我地又傾得投
 另外個Salad 啲用料夠晒新鮮 ..好味..

!!!
由於餐廳靜我地又傾得投入所以我同我同事當時嚇左一大跳,諗諗下應該係我地入去時坐係度果個,唔知會唔會係一早就已經飲醉左呢heheee
但係作為老闆咁冇自制能力,下次再去見到佢我諗我都係轉第二間好喇
2015-02-10
  • beef rump