同朋友🧒🏻一齊喺旺角,佢話想搵個靜靜哋坐得舒服嘅地方食啲嘢,咁我即刻用5秒鐘時間諗一諗,記起呢度,就決定帶朋友🧒🏻過嚟開餐😆$85「牛油果醬煙鮭魚他他配脆餅杯 SALMON TARTARE CRACKER」:牛油果醬🥑 加埋小粒三文魚 口感幾滑,配脆卜卜嘅脆餅,幾好食🤩$118「芝士忌廉煙肉混醬意粉 MOLE CREAMY BACON PASTA」:意大利麵🇮🇹用咗 Fettuccine,係扁身嘅意粉,我鍾意食🤩;用 煙肉🥓芝士🧀️忌廉 煮意大利麵,簡單幾好食😋$68「俄羅斯蜂蜜千層蛋糕 Russian Honey Layer Cake」:好甜,食得人好開心🤩;有咖啡味,又加咗脆脆哋嘅焦糖😋;一層一層嘅蛋糕,好花時間、心機去做🥰$45「新鮮薑末檸檬蜜糖」:有啲薑味又有檸檬味,幾好飲😋$45 Espresso Tonic:少少甜,幾清新😋

$45「新鮮薑末檸檬蜜糖」:有啲薑味又有檸檬味,幾好飲😋

$45 Espresso Tonic:少少甜,幾清新😋