2024-12-06 281 瀏覽
串燒屋,食物新鮮、環境舒適,店員態度友善,讓人一進來就感到放鬆!😄一嚟到就即刻用QR code落單好方便,叫咗好多款串燒!烤生蠔 🦪這道烤生蠔真係好正!外焦內嫩,鮮甜的味道,簡直是開胃小食的最佳選擇!咁多樣嘢我最鍾意食生蠔♥️燒豬頸肉 🍖豬頸肉燒得恰到好處,外脆內嫩,肉汁豐富,咬一口,滿口香味!搭配特製醬汁,味道更上一層樓!😋牛肋條 🥩牛肋條肉質軟滑,燒得香噴噴,每一口都充滿肉汁,味道出色!✨燒雞翼 🍗燒雞翼金黃誘人,外皮香脆,肉質鮮嫩,咬下去肉汁四溢,真係吃到停不下來!配上一杯冷飲,爽口又開心!🍻網燒茄子 🍆這道網燒茄子吸收了香味,燒得軟綿綿,味道濃郁,吃得健康又美味!簡單又好味,真係唔錯!👍燒豆卜 🥢燒豆卜外脆內軟,口感層次分明,搭配辣醬更是好味!每一口都有豆香,讓人忍不住想再來一串!❤️多春魚 🐟多春魚新鮮又嫩滑,燒得剛剛好😌海蝦 🦐最後這道海蝦,鮮甜十足,燒出來的香氣令人垂涎,肉質彈牙,吃了真係好開心!😍總括來說,串燒屋嘅串燒食材新鮮、味道出色,絕對值得一試!下次再來時,我一定要再點多幾樣!🍽️✨而且呢度嘅飲品係任飲,仲有埋雪糕食!呢度仲有幾隻貓仔好得意♥️♥️
一嚟到就即刻用QR code落單好方便,叫咗好多款串燒!

烤生蠔 🦪

燒豬頸肉 🍖

牛肋條 🥩
牛肋條肉質軟滑,燒得香噴噴,每一口都充滿肉汁,味道出色!✨

燒雞翼 🍗

網燒茄子 🍆

燒豆卜 🥢

多春魚 🐟
多春魚新鮮又嫩滑,燒得剛剛好😌

海蝦 🦐

• 炸物