2024-11-04
估唔寶琳站附近都有咁好食既串燒~ 呢日黎到寶琳站附近搵野食, 見到呢間形katachi, 於是就同朋友入黎試下佢! 呢度主打串燒同飲野~ 我地叫左好多款串焥, 淨係睇餐牌都覺得吸引! 我地叫左原條茄子, 鹽燒三文魚旗,燒白鱔, 免治雞肉棒, 焦糖菠蘿, 另外因為我地都諗住係度食埋晚餐, 所以叫左兩個烏冬,分別係唐揚雞球同埋日式餃子烏冬! 野飲就叫左一杯cocktail同一杯mocktail~ 我地叫左一杯mojito 一杯virgin colada! 我好欣賞佢杯virgin colada 唔會好甜,反而夠哂香椰子味! 而串燒配酒呢個組合真係冇得輸! 佢想串燒好高質,所有野都夠熱辣辣,真係俾佢個蕉糖菠蘿驚艷到! 成間餐廳既野食都好高質, 一定要再黎encore!