2019-08-11 38 瀏覽
美味卜卜蜆任食@回到味來   卜卜蜆真係好正!!!!!!  旺角彌敦道的回到味來是我們久不久會去既地方,最近他們也轉變成任食模式啦,咁人少少去就更加抵食,趁住早收工就同好姐妹去打邊爐 DRINK LIST,所有都是任飲有無糖的飲料也有涼茶供應 最近他們家在做優惠價$98任食惡魔雞煲或卜卜蜆及$248 優惠半放題任食 單食雞煲或卜卜蜆雖然抵,但我地最後都係決定食半放題多款生料任食, 下單後一大盤的卜卜蜆馬上送上,味道超好~! 每一只蜆都好有肉爆汁,而且好入味! 我地食完一鍋後馬上又下單叫多一鍋! 兩個人,原來真係可以食晒兩鍋的! 生猛海鮮拼盤來了! 鮑魚和蝦上桌時還是活的! (OH SORRY) 海鮮新鮮自然鮮味! 而且每一款都好新鮮爽甜沒有沙! 蒜泥蒸扇貝也非常之正! 扇貝鮮甜爽口,上面加了些蒜泥粉絲去蒸,倍滋味 限定的手切牛頸脊, 一睇就知上品,雖然偏廋,但一點也不韌,肉味也濃郁  美國肥牛是任食的,份量每一次來都是大大份的,非常大方 放題質素來說可是上品啦! 其他生料也好多選擇, 雞子超大粒的!  魚
美味卜卜蜆任食@回到味來

卜卜蜆真係好正!!!!!!

DRINK LIST,所有都是任飲

有無糖的飲料也有涼茶供應

下單後一大盤的卜卜蜆馬上送上,味道超好~!
每一只蜆都好有肉爆汁,而且好入味!
我地食完一鍋後馬上又下單叫多一鍋!
兩個人,原來真係可以食晒兩鍋的!

生猛海鮮拼盤來了!
鮑魚和蝦上桌時還是活的!
(OH SORRY)

海鮮新鮮自然鮮味!
而且每一款都好新鮮爽甜沒有沙!

蒜泥蒸扇貝也非常之正!
扇貝鮮甜爽口,上面加了些蒜泥粉絲去蒸,倍滋味

限定的手切牛頸脊,

一睇就知上品,雖然偏廋,但一點也不韌,肉味也濃郁

美國肥牛是任食的,份量每一次來都是大大份的,非常大方
放題質素來說可是上品啦!

其他生料也好多選擇,

雞子超大粒的!

魚皮是必點之一,脆到好似食薯片咁!

兩個人埋單$568,食物多款又新鮮都幾抵食呀!