2017-01-05 191 瀏覽
假期最後一日,一定要食餐好嘅舒緩下情緒!嚟到甜品天堂九龍城,點可以唔食埋糖水先走丫,而係芸芸眾多糖水舖當中,我地選中左評語唔錯嘅小方糖由於時間尚早,平時經過都會見到大排長龍嘅小方糖竟然唔使排隊可以直入,Yeah因為正餐食到好飽嘅關係,我同肥肥淨係叫左一個心太軟!小方糖冇最低消費限制,容許我哋兩個人叫一個甜品,抵讚抵讚心太軟係我嘅至愛,我去間間糖水舖都忍唔住嗌一個試吓,小方糖都做反正常糖水舖應有嘅水準,有流心效果,朱古力漿又唔算甜,Yummy Yummy!佢仲有兩款雪糕球口味可以選擇添喎,正丫喂!!!值得一題係佢哋嘅心太軟好有心思,不時出新嘅公仔或者字樣, 每次去都有新鮮感下次一定會再返嚟,試埋其他甜品架,等我丫~~~

下次一定會再返嚟,試埋其他甜品架,等我丫~~~
2017-01-02
  • 朱古力心太軟