2023-11-22
今次嚟到屯門一間日本菜餐廳食吓啲日本菜,以前每次返工經過見到都有人喺度排隊等入座🤣🦛網燒牛扒定食:85元呢道菜真係值得一讚,牛扒是較為薄身的,但係咬落去非常有口感,而且再加埋佢嗰個靈魂醬汁,配埋啲牛食真係一流🖖🏻配上揚物炸雞:炸雞大大嚿😍,雞皮炸到脆卜卜雞肉非常之滑🐥再加過🥚日式蒸蛋:個蒸蛋口感非常之滑,蛋嘅味出晒嚟,再加埋入邊有名門卷,肉絲同埋冬菇夾埋一齊食真係好正👀🍅燒雞扒蕃茄湯烏冬:65元塊雞扒真係超級極之好食,面頭嘅皮係少少脆卜卜咁樣再加上雞肉嘅嫩滑,烏冬煙煙韌韌超級有口感,再加埋靈魂蕃茄湯係非常之開胃🫶🏻雜菜天婦羅:48元分別係矮瓜和芋頭,向來唔鍾意食矮瓜嘅我都忍唔住食晒成嚿,炸到脆卜卜咁樣而且有大一點鹹味配埋一齊食,令人難以抗拒,芋頭口感都好粉嫩,每一啖都係芋頭肉🫦荔枝梳打:28元荔枝味好重食完啲嘢鹹鹹地飲杯荔枝梳打解渴,簡直係一流🫗和氣食堂屯門良德街11號寶怡花園商場地下9-11號舖
🦛網燒牛扒定食:85元
🍅燒雞扒蕃茄湯烏冬:65元
雜菜天婦羅:48元
荔枝梳打:28元
荔枝味好重食完啲嘢鹹鹹地飲杯荔枝梳打解渴,簡直係一流🫗
和氣食堂
屯門良德街11號寶怡花園商場地下9-11號舖