之前朋友響黃喵食過一次晚餐,覺得好好食而且知道我鍾意貓貓,所以介紹我一定要黎呢間隱世泰國餐廳度試下☺️餐廳午餐時段會好多人,我同朋友就揀咗2:00後先至黎,唔使排隊😎一入餐廳就見到有兩隻活潑嘅小黑貓🐈‍⬛😍餐廳分開兩層的,我哋當日揀咗坐上層用餐上層環境寬闊舒適,好喜歡周圍牆壁都掛滿左貓貓嘅圖畫二樓呢度都有兩隻黑貓咪架!好活潑可愛❤️我哋用餐既時候貓貓會經常出沒行來行去,我同朋友食得好開心吖😄一路食一路同貓貓玩貓貓都好乖巧🥰見到有食物都唔會跳上枱午市套餐🐔海南雞配油飯/ 白飯午市套餐來講個份量都算大😋海南雞肉好嫩滑,雞皮薄薄口感爽,唔會話好多肥膏,油飯香噴噴👍🏻呢個真係必點❤️🥬🐷生菜肉碎包豬肉碎微微辣,好醒胃😋炒得好夠香,生菜夠新鮮爽脆,用嚟包肉碎就啱晒👍🏻雖然係下午茶餐,但份量都唔細喎😋迷你雞冀配越式札肉湯檬粉雖然係迷你,但份量又唔算太細😋好抵食下次會再黎試吓晚餐,有幾款想食既食物要晚市先至有好鍾意上層既環境🥰好適合和一班朋友黎飯聚
之前朋友響黃喵食過一次晚餐,覺得好好食

一入餐廳就見到有兩隻活潑嘅小黑貓🐈‍⬛😍
餐廳分開兩層的,我哋當日揀咗坐上層用餐
上層環境寬闊舒適,好喜歡周圍牆壁都掛滿左貓貓嘅圖畫
二樓呢度都有兩隻黑貓咪架!好活潑可愛❤️
貓貓都好乖巧🥰見到有食物都唔會跳上枱
午市套餐
🐔海南雞配油飯/ 白飯
午市套餐來講個份量都算大😋
呢個真係必點❤️
🥬🐷生菜肉碎包
雖然係下午茶餐,但份量都唔細喎😋
迷你雞冀配越式札肉湯檬粉
雖然係迷你,但份量又唔算太細😋好抵食
下次會再黎試吓晚餐,有幾款想食既食物要晚市先至有
好鍾意上層既環境🥰好適合和一班朋友黎飯聚
午餐