2023-06-09 441 瀏覽
黎到銅鑼灣,都未出地鐵站,就見倒ShakeShack啦!呢間ShakeShack 在外國很有名的,聽講係用全天然安格斯牛肉,無添加激素同抗生素添。我記得之前食過好好味,所以我今日見倒又忍唔住走咗入去。我點了單層經典漢堡包餐。漢堡包入邊有生菜,蕃茄,芝士,同牛肉,睇落個包雖然好像好細,但都算係足料。呢個係傳統的漢堡包,但係佢既牛肉係非常juicy的,一咬仲feel 入面D肉汁滲出來,真係非常出色,加上有蕃茄同埋生菜同洋蔥做配菜,非常之清新,最後一定要提既,就係佢既芝士醬汁,十分香濃,同個包簡直係perfect match,真係令人一試難忘! 薯條呢款波浪形粗身薯條都係非常受歡迎的,佢既口感同其他快餐店既直身薯條係有天壤之別,佢炸得又脆又乾身,而且係真係有薯味的,又唔會太鹹,食完仲想再食。呢間的漢堡回頭率應該幾高,唔怪得長期都好多顧客。
我點了單層經典漢堡包餐。

漢堡包

薯條

呢間的漢堡回頭率應該幾高,唔怪得長期都好多顧客。
2023-06-07
5 分鐘 (外賣自取)
  • Cheese  Fries
  • Shack  Burger  (double)