2015-09-13
見網上評語不錯,就試下啦!一去到見到有人喺門口等位,但職員問我地坐唔坐bar枱,我同友人兩個都冇問題,所以即刻可以入去坐低。店內職員全部都係韓國人,但可以講流利英文,所以落單時冇大問題!食物選擇唔多,有幾款更加停賣,所以好快就可以落單。我地叫左原味炸雞,韓式雞肉沙律,同埋卡邦尼年糕。一個銀色銀器裝住超過10件炸雞,配上兩個醬汁,一個鹽椒粉。炸雞外脆內滑,炸粉唔會太厚,好鬆脆,最意想不到既係雞可以咁滑!韓式雞肉沙律又係好好味,特別係個汁,酸酸地好開胃。最後係卡邦尼年糕,感覺同食卡邦尼意粉一樣,只係將意粉轉做年糕。年糕入口好滑,咬落“in un ”彈牙,實在停唔到口。不過都預左卡邦尼會比較漏,所以食完十分飽!整餐飯好滿意,除左野食好味,店員禮貌都好好。友人只點選一支啤酒,店員隨即主動問我要唔要水,服務好好。
食物選擇唔多,有幾款更加停賣,所以好快就可以落單。
我地叫左原味炸雞,韓式雞肉沙律,同埋卡邦尼年糕。
韓式雞肉沙律又係好好味,特別係個汁,酸酸地好開胃。