2022-12-15 40 瀏覽
一向鍾意去西九龍商場樓上的food court食嘢,舖頭選擇又多,食物種類又多,仲要質素唔差,今日同好友去搵嘢食,見到呢間炸雞店,記得喺長沙灣食過, 於是二話不說就揀尼間記得炸魷魚很好味,點了蒜香酥炸魷魚,大大個魷魚圈,炸得酥脆,咬落煙韌又彈牙,非常美味,還有可選擇芝士炸魷魚,下次一定要試貪心嘅我地當然食一款炸雞不能滿足,點了雙併款式,樣樣都很吸引,最後揀了原味招牌炸雞和甜辣炸雞,兩款都是無骨的,啖啖肉,原味炸雞炸的外皮香脆,咬落非常juice, 點埋呢個芥末蜜糖醬,味道更上一層樓,另外的甜酸炸雞,件件炸雞掛上調味濃淡適中的醬汁,真係食不停口,份量點止足夠兩人吃,最後都係要打包