招聘中
更多筍工 (5)
2021-02-10 62 瀏覽
今日去Yoho商場超市入貨 之後就食個豐富午餐補充體力呢間餐廳主打生煎包 我同老公揀左兩個午餐 一份主食外再包埋一個小食 (可以選擇生煎包)仲免費包埋杯綠茶店員安排座位時會有善提醒有口罩紙袋 仲話有小籠包可嘗試 我倆都覺得好吸引 因為價錢都唔貴而且我地係湯包愛好者 就叫左兩籠試下 再慢慢睇午餐牌 點左份秘製厚切豬扒湯麵 老公就食擔擔麵 小食配佢嘅主打生煎包小籠包熱辣辣 忍唔住要吸佢一啖汁先 雖然好熱 皮薄又多汁 內裡肉又唔會太老太實 好正 轉頭生煎包送上 內面同樣好多湯汁但係個底就脆 食起嚟兩種唔同口感 建議兩種都要食 哈哈食到呢到都有幾分飽 但秘製豬扒麵送上後又開左我地胃口 豬扒好好味 肥瘦岩岩好 又唔鞋 調味佳老公個擔擔麵都非常唔錯 帶花生味但又唔會傑到一pat醬咁 擔擔麵粗幼剛好 掛滿汁好味道 比好多大型連鎖店好食 飲埋紅豆豆漿簡直畫上完美句號 呢餐非常滿足 推介
今日去Yoho商場超市入貨 之後就食個豐富午餐補充體力

飲埋紅豆豆漿簡直畫上完美句號 呢餐非常滿足 推介