2008-01-23 11 瀏覽
不嬲對呢個商場都唔太鐘意, 因為間間都好似大排檔咁同又冇服務!但係見到張傳單又好似幾靚咁喎, 所以最後都捒呢度, 我同男友同友人坐咗係一張近窗口的梳化位, 一路望住街景一路諗有咩好食呢, 因為餐牌上冇一個三人餐的物體, 後來有一個有善的店員介紹我們選個pizza餐, 佢話送多個餐湯我飲, 嘩, 好homefeel 呀, 估唔到商場位都有咁既服務, 佢話如果唔介意可以睇埋佢地既特飲, 佢地話跟餐轉特飲半價之餘仲會upgrade 送暖心蛋糕. 我見佢介紹得咁開心, 就要咗個藍梅果茶啦,又幾有味道喎, 食完佢地個蛋榚, 對佢地的甜品有d信心, 跟住再試吓個" 軟包層層疊", 嘩, 來到見到好好味呀, 有相為證!個店員話甜品剛剛新造, 遲些仲有很多新款推出, 臨走仲送咗張vip咭比我男友, 呢間餐廳係我見橫町最有heart 既, 一定會再來試!