2024-07-15 1083 瀏覽
今次我哋試咗一間新開嘅西餐廳,整體嚟講,呢度嘅餐飲體驗真係好出色。首先,我哋試咗佢哋嘅招牌菜——香煎紐西蘭牛西冷扒。西冷質鮮嫩多汁,配上香濃嘅黑椒汁,真係令人回味無窮。另外,佢哋嘅燒烤技術一流,西冷烤得剛剛好,外脆內嫩,絕對係一道不能錯過嘅菜式。除咗扒西冷之外,我哋仲試咗佢哋嘅泰式紅咖喱牛根腩飯。牛根腩煮得恰到好處,醬汁香濃,令人垂涎欲滴。配料方面,加埋咖喱,味道更加豐富。最後,係時候試吓甜品啦!我哋揀咗葡式木糠布甸。葡式木糠布甸滑順香甜,十分出色,為我哋嘅用餐體驗劃上完美嘅句號。總括而言,呢次嘅西餐食評經驗真係令人滿意。餐廳嘅用餐氛圍舒適,服務態度親切,食物質素高,絕對值得一試。下次再食西餐,我一定會再黎呢度。

香煎紐西蘭牛西冷扒
泰式紅咖喱牛根腩飯