2019-12-02 465 瀏覽
煥林雖然我未至於由細食到大,但的確睇住佢搬左幾次舖,曾經有一次搬左之後就無再開舖,好彩我朋友有佢FB,所以知老闆的近況,例如無開舖之後同老闆娘去玩等等,都可以知道,而最開心的消息就係佢地係銅鑼灣營多入面開左舖,煥林又重新了,所以好開心,我地又去左幫襯好多次,因為佢的沙茶醬撈面同格仔餅真係好正,我最愛的就係格仔餅,不過搬左去營多的煥林就變左星期一休息。今次我去煥林就叫左豬扒沙茶撈麵,再加左一個新產品鹽酥雞,先講下豬扒撈麵,塊豬扒真係好好味,而且佢煮的撈麵軟硬又適中,不會太淋,所以撈起來好好食,老闆亦會問埋你地要唔要加沙茶醬,加左真係好好味,不過上次老闆再加左隻泰式醬仲更加好食,如果今次有,五星推薦都可以有。之後就係鹽酥雞,係之前我嚟的時候未有的產品,當然我唔知佢推出左幾耐,畢竟呢排少左出銅鑼灣,但係呢個鹽酥雞真係好正,脆卜卜,調味都適宜,不會過鹹。以下評分以5⭐️為滿分推介⭐️⭐️⭐️⭐️

以下評分以5⭐️為滿分
推介⭐️⭐️⭐️⭐️